Äiti, milloin hankit poikaystävän?

Viime aikoina meillä on kotona ollut vain yksi keskustelun aihe ”äidin poikaystävä”. Tyttäreni, nyt vähän reilu 5v on päättänyt, että äiti tarvitsee poikaystävän ja siitä on keskusteltu aamiaisella, leikkejen keskellä, päiväkoti matkalla ja ilta puuhien lomassa. Asiasta on ilmeisesti käyty keskustelua myös päiväkodilla sillä tyttärelläni on useampikin kaveri joilla on sinkkuisukkeja. Ja minullehan heitä tarjotaan!  Ei sillä, viisi vuotiaiden mielestä olisi varmasti hyvin kivaa saada joku parhaista kavereista siskoksi.

Hommahan lähti siitä kun marraskuussa tyttäreni isä onnistui vakuuttamaan tyttärelleni, että isin ja äidin yhteen paluu on siitä kiinni ettei äiti anna isin muuttaa meille. Ei sillä, en annakkaan, mutta käytyämme läpi kaikki keskustelut siitä miten isi ja äiti ei rakasta toisiaan ja itkut siitä miksi äiti ei vaan voi rakastua isiin uudelleen (viisi vuotiaan mukaan kuulemma yksi suukko riittäisi siihen ihmeeseen) homma helpottui ja painui unholaan. Kunnes tyttäreni keksi pyytää joulupukilta pikkuveljeä ja päädyin selittämään (tosin hieman laveasti) kuinka lapsia saadaan ja että äiti tarvitsee uuden poikaystävän saadakseen vauvansiemeniä. Sen jälkeen tyttäreni jotenkin päätteli, että voisimme ostaa mulle poikaystävän Prismasta. Tai pyytää joulupukilta. Tai Jumalalta. Ihan sama mistä, mutta poikaystävä pitäisi nyt saada!

no matter

Kysyin sitten huvikseni tyttäreltäni millainen tämä äidin poikaystävä pitäisi olla ja sain tälläisen listan minun unelma poikaystävän ominaisuuksista:

 • Äidin kokoinen
 • Parrakas
 • Sininen tukka
 • Saman värinen iho kuin ukilla
 • 20-40 vuotias
 • Osaa laittaa hyvää ruokaa
 • Ei pussaile äitiä (halata saa)
 • Tykkää tyttärestäni ja on kiltti hänelle
 • Ei kosketa, halaa tai suukota tytärtäni
 • Ostaa äidille kaiken minkä äiti haluaa
 • Nukkuu äidin vieressä, mutta ei jos tyttö haluaa äidin viereen
 • Antaa äidille vauvansiemeniä, että tytsy saa vauva siskon ja veljen
 • Osaa kertoa vitsejä

Aikamoinen vaatimuslista. Hieman ehkä erilainen kuin minkä itse tekisin, mutta monta ihan hyvää pointtia siinä on sillä parrakkaat miehet ovat varsin seksikkäitä 😉

Kun olin saanut tämän listan kysäisin millaisen kumppanin tyttäreni haluaa ja sain kuulla, että hän haluaa tyttöystävän jonka kanssa hankkia vauvoja ja koiria. Ja nimenomaan tyttöystävän sillä pojat on ällöjä ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s