Bloggaaja

Hei sinä joka luet tätä: Ihanaa, että olet päätynyt blogiini! Muistathan kommentoida blogiani ja kertoa mitä tykkäät siitä. Kaikkihan tietää, että paremmaksi voi kehittyä vain jos saa rakentavaa palautetta.

Mutta ennen sitä voisin kertoa lyhyesti itsestäni:

Olen 27-vuotias nainen ja minua on kutsuttu jo vuosikymmeniä läheisteni toimesta Hanskiksi (ja toki sinäkin voit kutsua minua sillä nimellä). Vaikka tällä hetkellä asustankin Jyväskylässä, sisäinen karjalainen tarinan kertojani vielä 10vuoden bloggaamisen jälkeenkin haluaa kirjoittaa.

Mutta takaisin minuun. Tärkeimmältä statukseltani olen äiti. Jos tarkkoja ollaan olen yh-äiti vuonna 2012 syntyneelle prinsessalleni. Mukana kuvioissa pyörii myös säännöllisen satunnaisesti tyttäreni isä, joka on vuorotellen hyvä ystäväni ja välillä taasmaailman ärsyttävin olento. Sovussa kuitenkin mennään tai ainakin yritetään.

Koulutukseltani olen ompelija, mutta työtön sellainen.yöttömyydessä on  onneksi sellainen hyvä puoli, että minulla on sen ansiosta paljon aikaa ommella itselleni ja tyttärelleni. Käsityöt, ruuanlaitto ja lukeminen ovatkin rakkaimpia harrastuksiani.

Tervetuloa lukemaan bloginani ja muistathan kommentoida ❤

Ps. Ompeluksiani ja muita käsitöitä esittelen blogin lisäksi Instagramissa nimimerkillä kasitoiden_kuningatar.